Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Ne: 8:00 - 23:00hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
INFOBOX : jste v časovém presu?
 
 
 
 
 
Máte li rádi řemesla, připojte se k naší skupině

 

 

 

 

  • Hledáte odpovídající dárek pro muže nebo ženu? Co zvolit rytou sklenici nebo půllitr na téma myslivost lovectví, koně, znamení zvěrokruhu atd. 
  • Pokud si u nás nevyberete, zašlete ná svoji představu a je to.

  

CO DÁL? DOTAZ?

 

         

NajduZboží.cz

 

 

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu ………
Ochrana osobních údajů e-shopu ………
  1. Společnost Bílek Petr, broušení a rytí skla, se sídlem Vítězná 390/51, Karlovy Vary  36009, IČ 1387 3822, zapsan v živnostenském rejstříku Magistrátu města Karlovy Vary, odbor živnostenský úřad pod č.j.: žú/U9192/2009Hoj (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno p.Petrem Bílkem, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé, kteří  jsou seznámeny s pravidly o nakládání s osobními daty:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Česká pošta, s.p., Politických vězňů 909/4, 225 99 Praha 1, tel.č.: 954 301 111 
    • Zásilkovna s.r.o., Drahobejlova 1019/27, 190 00 Praha 9, tel.č. 216216516

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese …bilkinson@seznam.cz.

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky …https://www.rytiskla.cz  neboli   https://www.zakazkove-ryti-skla-na-zakazku-ryte-sklo.cz/, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

        • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
        • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

PŘEDSTAVUJEME VÁM HRU NA OPILÉHO JEŽÍŠKA A DALŠÍ DÁRKOVÉ POUKAZY
06.11.2019 NOVOTY
PŘEDSTAVUJEME VÁM HRU NA OPILÉHO JEŽÍŠKA A DALŠÍ DÁRKOVÉ POUKAZY
KONEČNĚ I MY PRO VÁS MÁME DÁRKOVÉ KUPONY A ORIGINÁLNÍ VÁNOČNÍ VARIANTU POUKAZU číst celé
VÍTR VE VLASECH, MOTORKY NA PULLITRECH A SKLENICÍCH.
01.09.2019 RADY A TIPY
VÍTR VE VLASECH, MOTORKY NA PULLITRECH A SKLENICÍCH.
JAK UDĚLAT RADOST MOTORKÁŘI A DOJMOUT DÁRKEM OD NÁS? číst celé
BROUŠENÍ - RYTÍ - GRAVÍROVÁNÍ A NEBO PÍSKOVÁNÍ?
BROUŠENÍ - RYTÍ - GRAVÍROVÁNÍ A NEBO PÍSKOVÁNÍ?
POKUD MÁTE ZÁJEM UDĚLAT SI JASNO ALESPOŇ V NÁZVOSLOVÍ TECHNIK DEKOROVÁNÍ SKLA....? číst celé
NAŠE PRÁCE PRO FILMAŘE - UNDERWORLD 5
02.02.2019 ZAJÍMAVOSTI
NAŠE PRÁCE PRO FILMAŘE - UNDERWORLD 5
BYLI JSME POŽÁDÁNI O SPOLUPRÁCI NA JEDNOM Z DÍLŮ SÉRIE UNDERWORD číst celé

    

   


  


SKLENICE A VÁZY PRO RYTÍ, BROUŠENÍ A GRAVÍROVÁNÍ SKLA  ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU, SVATEBNÍ VÝROČÍ A JINÉ MOTIVY A DEKORY PRO RYTÍ, BROUŠENÍ A GRAVÍROVÁNÍ SKLA  

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.
google8ee7c2f5fb36fde3.html