Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Ne: 8:00 - 22:00hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
INFOBOX : jste v časovém presu?
 
 
 
Máte li rádi řemesla, připojte se k naší skupině

 

 

 

 

  • Hledáte odpovídající dárek pro muže nebo ženu? Co zvolit rytou sklenici nebo půllitr na téma myslivost lovectví, koně, znamení zvěrokruhu atd. 
  • Pokud si u nás nevyberete, zašlete ná svoji představu a je to.

  

CO DÁL? DOTAZ?

 

         

NajduZboží.cz

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Bílek Petr, broušení a rytí skla, se sídlem Vítězná 390/51, Karlovy Vary  36009, IČ 1387 3822, zapsan v živnostenském rejstříku Magistrátu města Karlovy Vary, odbor živnostenský úřad pod č.j.: žú/U9192/2009Hoj. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..bilkinson@seznam.cz…. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

VÍTR VE VLASECH, MOTORKY NA PULLITRECH A SKLENICÍCH.
01.09.2019 RADY A TIPY
VÍTR VE VLASECH, MOTORKY NA PULLITRECH A SKLENICÍCH.
JAK UDĚLAT RADOST MOTORKÁŘI A DOJMOUT DÁRKEM OD NÁS? číst celé
BROUŠENÍ - RYTÍ - GRAVÍROVÁNÍ A NEBO PÍSKOVÁNÍ?
BROUŠENÍ - RYTÍ - GRAVÍROVÁNÍ A NEBO PÍSKOVÁNÍ?
POKUD MÁTE ZÁJEM UDĚLAT SI JASNO ALESPOŇ V NÁZVOSLOVÍ TECHNIK DEKOROVÁNÍ SKLA....? číst celé
NAŠE PRÁCE PRO FILMAŘE - UNDERWORLD 5
02.02.2019 ZAJÍMAVOSTI
NAŠE PRÁCE PRO FILMAŘE - UNDERWORLD 5
BYLI JSME POŽÁDÁNI O SPOLUPRÁCI NA JEDNOM Z DÍLŮ SÉRIE UNDERWORD číst celé

 

SKLENICE A VÁZY PRO RYTÍ, BROUŠENÍ A GRAVÍROVÁNÍ SKLA  ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU, SVATEBNÍ VÝROČÍ A JINÉ MOTIVY A DEKORY PRO RYTÍ, BROUŠENÍ A GRAVÍROVÁNÍ SKLA  

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.
google8ee7c2f5fb36fde3.html