Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Ne: 8:00 - 23:00hod.
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
INFOBOX : jste v časovém presu?
 
 
 
 
 
Máte li rádi řemesla, připojte se k naší skupině

 

 

 

 

  • Hledáte odpovídající dárek pro muže nebo ženu? Co zvolit rytou sklenici nebo půllitr na téma myslivost lovectví, koně, znamení zvěrokruhu atd. 
  • Pokud si u nás nevyberete, zašlete ná svoji představu a je to.

  

CO DÁL? DOTAZ?

 

         

NajduZboží.cz

 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas firmě Bílek Petr, broušení a rytí skla, se sídlem Vítězná 390/51, Karlovy Vary  36009, IČ 1387 3822, zapsan v živnostenském rejstříku Magistrátu města Karlovy Vary, odbor živnostenský úřad pod č.j.: žú/U9192/2009Hoj. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

PŘEDSTAVUJEME VÁM HRU NA OPILÉHO JEŽÍŠKA A DALŠÍ DÁRKOVÉ POUKAZY
06.11.2019 NOVOTY
PŘEDSTAVUJEME VÁM HRU NA OPILÉHO JEŽÍŠKA A DALŠÍ DÁRKOVÉ POUKAZY
KONEČNĚ I MY PRO VÁS MÁME DÁRKOVÉ KUPONY A ORIGINÁLNÍ VÁNOČNÍ VARIANTU POUKAZU číst celé
VÍTR VE VLASECH, MOTORKY NA PULLITRECH A SKLENICÍCH.
01.09.2019 RADY A TIPY
VÍTR VE VLASECH, MOTORKY NA PULLITRECH A SKLENICÍCH.
JAK UDĚLAT RADOST MOTORKÁŘI A DOJMOUT DÁRKEM OD NÁS? číst celé
BROUŠENÍ - RYTÍ - GRAVÍROVÁNÍ A NEBO PÍSKOVÁNÍ?
BROUŠENÍ - RYTÍ - GRAVÍROVÁNÍ A NEBO PÍSKOVÁNÍ?
POKUD MÁTE ZÁJEM UDĚLAT SI JASNO ALESPOŇ V NÁZVOSLOVÍ TECHNIK DEKOROVÁNÍ SKLA....? číst celé
NAŠE PRÁCE PRO FILMAŘE - UNDERWORLD 5
02.02.2019 ZAJÍMAVOSTI
NAŠE PRÁCE PRO FILMAŘE - UNDERWORLD 5
BYLI JSME POŽÁDÁNI O SPOLUPRÁCI NA JEDNOM Z DÍLŮ SÉRIE UNDERWORD číst celé

    

   


  


SKLENICE A VÁZY PRO RYTÍ, BROUŠENÍ A GRAVÍROVÁNÍ SKLA  ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU, SVATEBNÍ VÝROČÍ A JINÉ MOTIVY A DEKORY PRO RYTÍ, BROUŠENÍ A GRAVÍROVÁNÍ SKLA  

Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.
google8ee7c2f5fb36fde3.html